Objavljeno: 30. junija, 2020

Najava ocenjevanja izdelkov za KTZ Srce Slovenije

Pridobite znak kakovosti Srca Slovenije

Če v Srcu Slovenije ustvarjate rokodelske izdelke oz. izdelke unikatnega in industrijskega oblikovanja ali pridelujete in predelujete prehranske izdelke, lahko kakovost izdelkov preverite s prijavo na razpis za uporabo Kolektivne tržne znamke Srce Slovenije.

Fizične osebe z dejavnostjo, nosilci kmetijskih gospodarstev in podjetja iz občin Dol pri Ljubljani, Kamnik, Litija, Lukovica, Moravče in Šmartno pri Litiji se lahko na razpis prijavite brezplačno, saj bo ocenjevanje izvedeno v sklopu projekta sodelovanja LAS Od tradicionalnih spretnosti do sodobnih ruralnih turističnih produktov, ki ga sofinancirata Evropska unija iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja in Republika Slovenija v okviru Programa razvoja podeželja RS 2014–2020.

Rok za prijavo je 5. oktober 2020. Interes za prijavo pa sporočite že prej, nekje do začetka septembra. Preverite razpisne pogoje na spletni strani http://www.srce-slovenije.si/okolje. Dodatne informacije: rokodelski izdelki – Mija Bokal, 01 89 62 713, mija.bokal@razvoj.si, prehranski izdelki – Tina Pregel, 01 89 62 714, tina.pregel@razvoj.si

S certifikatom Srca Slovenije se ponaša že 55 ponudnikov. Pridružite se jim še vi!